December 13, 2010

Spesis Lelaki Yang Mintak Kaki.

Hoi hoi!Aku ni tade keje yea.Keje online dan layan blog.wakakaka!
Peduli hape den,ekau nyeb0k napo?lalalalala~
Entry yang ingin aku cite nih pasal lelaki.Spesis yang wujud di dunia.
Perangai kaum adam yang aku menyampah tahap nak jotos kepale diorang pakai ekzoz lori.=)

Tapi ade sesetengah ni,macam sial sket.Mulut cam haram.Tak layan nanti,mula lah,jadi bebal..
Marah ni..marah nih..Aku menyampah tol lelaki spesis ni.Meh bace..(perasan ade orang bace..)

  • Lelaki yang tak dilayan bile die try nak usha kaum hawa.Nanti die cakap macam ni,"blah la weh!bajet lawa!".Bukan tu aje,ade nanti die cakap,"Nenek aku lagi lawa la weh"..ha!Lelaki macam ni aku rase nak pusing belakang,gi terajang laju-laju,pastu pijak ramai-ramai.Memang percakapan aku yang tak bape nak molek ni pon rosak sampai ke tahap batery da kong.
  • Lelaki gangguan seksual.Ni lagi bongok kuasa patplohpat.Nak jumpa yang tulus ikhlas ni memang susah.Lelaki yang baik-baik hampir pupus da yea.hehe.Kalo kat kolej aku tuh,ade sekor mamat yang suke usha aset si gadis.Sangat babiss di situ yea.Pastu nanti ngumpat-ngumpat sampai aku bley perasan.Dan yang paling sial sekali,aku penah kenal ngan mamat tuh!What the f**k!!Aku rase macam nak bunuh diri jee.
  • Lelaki pengikis.Spesis ni pon aku penah kenal gak.Lagi la macam anak haram.Ape lah malang nasib aku mengenali lelaki macam nih.Mane tak nyer,first time kuar,aku yang belanje.Patot ke?Sekali tak pe beb.Da la macam tu,tiap kali pegi makan yang mahal-mahal,aku yang kua fulus.Tang makan nasi goreng,baru die nak terhegeh-hegeh nak bayar.Grr!!Kalo membunuh bukan kesalahan jenayah,da lame aku shoot dengan M16.
  • Lelaki bajet handsome.Urggh!Please la weh.Even ko handsome macam Lee Min Hoo pon,kalo ko perasan bagos,kacak,macho,huh!pegi jahanam la.Aman dunia aku.Bajet jadi pujaan ramai,macam la artis.Spesis ni,toreh muke dengan pisau lipat care tak?
  • Lelaki spesis tak paham bahase.Kalo dah orang kate tak nak jumpe tuh,tak nak la bongek!Hairan aku,lagi nak pakse itu lah,ini lah.Ingat kite tade keje lain ke.Elok sumbat kain burok yang tak basoh 4 tahun tu dalam mulut.
  • Lelaki mulut murai.Jangan pelik la,spesis ni memang banyak.Kalo bab membahan orang,pergh!kalah joyah astro kat kampong aku.Keje nak buat dose,rebeh dah aku rase bahu kiri tuh.Kadang-kadang,talam 2 muke plak.Si A tade,kutuk si B.Si B hilang,kutuk si A.
  • Lelaki cite walla.Perasan tahu sume benda,padahal hampas kelape.Bukan tahu pon sebenarnyer.Nak tunjuk bagos depan perempuan.Haish!Kalo tak tahu,cakap je lah tak tahu.Ni menambah dose orang plak dok sumpah seranah ko.
  • Lelaki hipokrit.da ade awek tapi bajet single.alahai!ko nak test market ke ape?nak skandal ke ape?gilo.da la penipu,mainkan perasaan si gadis plak tuh.terang-terang gitau da ade awek,ape salah kan?ayat manis kalah gula-gula kapas.huh..

Lelaki oh lelaki.Ke jantan?Ntah lah,aku pon x paham.Ape yang aku cite tu penah berlaku kat aku.B000oo sama dia!haha.Padan muke kan.Siot betol.
Tapi sume tu kite jadikan pengajaran.Jangan lah aku jumpa spesis ni lagi.
Trauma tahap cipan lari dikejar tapir naik jetski.
Mintak jauhlah tu sume,wa da serik beb!

No comments:

Post a Comment